Mas El Güell Llibre de visites

Llibre de visites

Si has arribat fins aquí és segurament perquè has decidit deixar una nota en el llibre de visites o bé vols llegir el què els nostres clients opinen de l’entorn i/o de nosaltres.

T’animem a que facis la teva aportació sobre les experiències, sensacions o el que et sembli sobre la teva estada a El Güell. Si t’animes, sis plau, pren cura de respectar els següents consells:

  • Els camps amb * són obligatoris.
  • La teva adreça de correu electrònic no es publicarà ni difondrà sota cap concepte.
  • Per raons de seguretat, guardarem l’adreça IP del teu ordinador.
  • La teva entrada pot tardar de 24 a 48 hores en fer-se visible en el llibre de visites.
  • Reservat el dret d’editar, eliminar o no publicar entrades.
  • Per cada entrada disposeu d’un màxim de 150 caràcters.

Gràcies per la vostra aportació i ajudar-nos a millorar cada dia.

Escriu una nova entrada en el Llibre de Visites

 
 
 
 
 
En virtut i compliment del Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) (Control (UE) 2016/679, les teves dades no seran guardades, venudes, ni cedides a tercers. Per qualsevol dubte, podeu enviar un correu a info@elguell.com.

El Güell.Entrades actuals:
3 entries.
Rafa i 11 més wrote on 1 de novembre de 2021 at 21:50
L'important del viatge és el record que t'emportes, i en el record sempre preval l'abundància quan supera les mancances, abundància en amabilitat, atenció i simpatia. És un lloc meravellós amb un entorn fantàstic, es clar que té marge de millora, però prefereixo destacar-ne el tracte rebut, l'autenticitat i la satisfacció generada per Isabel i Jordi. El preu és molt competitiu i supera en molts aspectes allò que et donen al que pagues. Sempre vull tornar on t'obren alguna cosa més que les portes, i on t'emportes la maleta molt més plena que quan arribes, és una cosa que per mi no té preu, encara que al Mas el Güell és gratis.
L'important del viatge és el record que t'emportes, i en el record sempre preval l'abundància quan supera les mancances, abundància en amabilitat, atenció i simpatia.
És un lloc meravellós amb un entorn fantàstic, es clar que té marge de millora, però prefereixo destacar-ne el tracte rebut, l'autenticitat i la satisfacció generada per Isabel i Jordi. El preu és molt competitiu i supera en molts aspectes allò que et donen al que pagues.
Sempre vull tornar on t'obren alguna cosa més que les portes, i on t'emportes la maleta molt més plena que quan arribes, és una cosa que per mi no té preu, encara que al Mas el Güell és gratis.
Montse Tuto wrote on 9 de novembre de 2019 at 19:29
Mas Guell Lugar tranquilo, paisajes entrañables, anfitriones inmejorables , comida buenisima, Excursiones a sus alrededores increibles Yo voy a repetir otra vez !
Mas Guell

Lugar tranquilo, paisajes

entrañables, anfitriones inmejorables , comida buenisima,
Excursiones a sus alrededores increibles
Yo voy a repetir otra vez !
Marcel wrote on 18 de novembre de 2018 at 18:12
Lloc ideal per a fer algunes excursions per la zona del Collsacabra .Els propietaris, La Isabel i el Jordi, son un encant : qualsevol cosa es una excusa per fer una celebració. Deixo un link a la excursió que varem fer fins al Bosc de La Grevolosa, una fageda impressionant: https://www.wikiloc.com/hiking-trails/bosc-de-la-grevolosa-30645744
Lloc ideal per a fer algunes excursions per la zona del Collsacabra .Els propietaris, La Isabel i el Jordi, son un encant : qualsevol cosa es una excusa per fer una celebració.
Deixo un link a la excursió que varem fer fins al Bosc de La Grevolosa, una fageda impressionant:

https://www.wikiloc.com/hiking-trails/bosc-de-la-grevolosa-30645744